Contact Pompoenerie Wezep GiantPumpkins.nl Gerjan Puttenstein

Over mij

Mijn naam is Gerjan Puttenstein. Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in het kweken van planten. In 2016 ben ik begonnen met het kweken van pompoenen in een moestuin. Na het zien van de Atlantic Giant op de verpakking van pompoenzaden wilde ik dit ook proberen. Het eerste jaar was een succes, ik wist een paar flinke joekels te kweken. Vanaf dat moment moesten de pompoenen groter worden, want ze hadden nog zeker niet de grootte bereikt van de foto op het zadenpakketje. Immers, als je de pompoen nog met de hand kan tillen, is hij nog niet zwaar genoeg! Later kwam ik erachter dat het kweken van reuzenpompoenen in Nederland nog niet heel bekend was. Daarom ben ik op het idee van deze website gekomen. Hierop zijn allerlei tips te vinden voor het kweken van een reuzenpompoen. Heb jij na het lezen van dit stukje ook zin in het kweken van een reus? Ik daag je uit om er een te kweken en dan zie ik je graag op de jaarlijkse pompoenweging!

In 2022 heb ik mijn hobby uitgebreid met een heuse Pompoenerie. Ik heb, met behulp van familie en buren, 50 verschillende soorten sier- en eetbare pompoenen gekweekt en verkocht. De Pompoenerie was gelijk een groot succes, wij hebben veel enthousiaste reacties mogen ontvangen! Daarom gaan wij de Pompoenerie komende jaren voortzetten. Graag zien wij jou tijdens de herfst weer terug bij Pompoenerie Wezep!

Contact

Wil je meer weten? Stuur mij dan een mailtje:

GiantPumpkins.nl Pompoenerie Wezep
Zuiderzeestraatweg 464-A
8091 CS Wezep

OVER GIANTPUMPKINS.NL

Giantpumpkins.nl is dé Nederlandse website voor het kweken van reuzenpompoenen. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het kweken van pompoenen in een moestuin. Naast verschillende soorten en vormen die er te kweken zijn, zijn er ook veel verschillen in grootte. Na het zien van de Atlantic Giant op de verpakking van een van de pompoenzaden wilde ik ook een gigantische reuzenpompoen kweken. In 2022 heb ik mijn hobby uitgebreid met een heuse Pompoenerie ( lees verder).

BEN JE BENIEUWD NAAR HOE DE POMPOENEN
NU GROEIEN NEEM DAN EEN KIJKJE OP: