pompoenen verkoop sierpompoenen eetbare pompoenen hokkaido flespompoen patisson halloween zwolle veluwe omgeving gelderland overijssel

Pompoenerie Wezep

Met ruim 50 verschillende soorten eetbare- en sierpompoenen is Pompoenerie Wezep hét verkooppunt van Zwolle en omstreken. Hier kun je pompoenen kopen van gigantische pompoenen tot lekkere eetbare pompoenen. Ze zijn allemaal bij ons verkrijgbaar! Op deze pagina vind je informatie en nieuws over onze pompoenen en kalebassen. Wij hebben ook een selectie gemaakt van een aantal heerlijke pompoenrecepten.

Verkoop pompoenen

Openingstijden:

De Pompoenerie is tijdelijk gesloten, onze webshop is wel geopend. 

Eind augustus 2024 gaan we weer pompoenen verkopen! Houd onze website en sociale media in de gaten voor leuke pompoenenupdates!

Wil je nu al pompoenen bestellen voor 2024, stuur ons gerust een e-mail.

Onze pompoenen zijn ook bij enkele boerderijwinkels en tuincentra te koop.

Bestellen op factuur is mogelijk.

Pompoenerie Wezep
Zuiderzeestraatweg 464-A
8091 CS Wezep

Pompoenerie Wezep is goed te bereiken met het OV. Met de trein op 1,6 km afstand en de bushalte zit schuin tegen over ons (100 meter).

Voor vragen stuur een e-mail naar:
giantpumpkins.nl@gmail.com

Pompoenenrecepten

Lees hier verder.

Soorten pompoenen

Om een duidelijk beeld te krijgen van de verschillende pompoenen en kalebassen die wij kweken, is hieronder een overzicht te vinden. Daarnaast hebben wij nog een paar speciale soorten, deze zijn zelf gekruist. Het is daarom nog een verrassing wat hier uit komt, maar één ding is zeker: deze speciale pompoenen zijn alleen bij ons verkrijgbaar!

De meeste sierpompoenen en kalebassen zijn enkele maanden houdbaar.

De vrieskou doet de pompoenen echter wel de das om.

OVER GIANTPUMPKINS.NL

Giantpumpkins.nl is dé Nederlandse website voor het kweken van reuzenpompoenen. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het kweken van pompoenen in een moestuin. Naast verschillende soorten en vormen die er te kweken zijn, zijn er ook veel verschillen in grootte. Na het zien van de Atlantic Giant op de verpakking van een van de pompoenzaden wilde ik ook een gigantische reuzenpompoen kweken. In 2022 heb ik mijn hobby uitgebreid met een heuse Pompoenerie ( lees verder).

BEN JE BENIEUWD NAAR HOE DE POMPOENEN
NU GROEIEN NEEM DAN EEN KIJKJE OP: